Bieren

Ochtendgloren (7,7%) is een mooi blond bier met vier verschillende hopsoorten en een uitgebalanceerde moutstort met zowel gerstemout als tarwemout. De smaak laat zich beschrijven als vol en fris met een licht bittertje en een fruitige afdronk.

Ochtendgloren kan ook in de middag en avond gedronken worden :-).

Nachtzuster (9,5%) is een lekkere quadrupel met een uitgekiende moutstort en een gebalanceerde hopgift, volledig gemaakt met een toets van koriander, anijs en kruidnagel. De smaak laat zich beschrijven als kruidig, iets zoet en verwarmend, zoals het medicijn door Nachtzuster wordt toegediend.

Nachttrip  (9%) is een tripel gemaakt van enkel pilsmout, suiker, hop, water en een belgische gist. De trefwoorden die de smaak omschrijven zijn moutig, alcoholisch met een lichtzoete droge afdronk.

Weizzz…zzz… (5,2%) is een traditionele zuid-duitse hefeweizen gebrouwen volgens het Duitse Rheinheitsgebot, wat inhoudt dat de ingrediënten zich beperken tot water, tarwe- en gerstemout, hop en gist. Toch is in de smaak banaan en kruidnagel te proeven, die het gevolg zijn van  temperatuursstappen tijdens het brouwen en de gebruikte gist. Het bier is ongefilterd, heeft een lichtdoorschijnendheid en is goudkleurig.

InsomIPA (6,0%) is een extra gehopte Amerikaanse IPA met een fruitige afdronk.